top home Over B-AK Aan/doorrijden en uitbrengen Gedragsproblemen accomodatie Zadelmak maken Hoden socialisatie Aanbevelingen Contact

Telefoon: 0161 43 23 49
Mobiel (Annemieke): 06 1100 10 34
Email: ak@b-ak.nl

Animal Learning Center B-AK is gevestigd op:

Kamerlingh Onneslaan 52
4904 KJ Oosterhout

De interne paardentraining is gevestigd op:

De Leeuwerik 8 in Bavel.

 

Prijzen

We krijgen veel verschillende paarden (van relatief gemakkelijke pony's tot zeer dominante sportpaarden) en hebben hiermee ook verschillende tarieven voor onze interne trainingen. De prijzen gelden voor zowel het zadelmak maken, het aanrijden als voor het behandelen van gedragsproblemen.

De tarieven beginnen bij 175,- per week voor een relatief makkelijke pony en gaan tot 250,- per week voor enkele uitschieters met serieuze problemen. De prijs voor het zadelmak maken van een paard ligt meestal rond de 185,- per week.

Zadelmak

Uit onze ervaring is gebleken dat een paard zonder trauma's of 'bijzonder' karakter een maand nodig heeft om goed zadelmak te worden (stilstaan tijdens opstappen, halt houden, stap/draf/galop en enkele basis figuren).

Beniewd naar uw prijs? We kunnen u een goede indicatie geven na een (gratis) intake gesprek. De koffie en thee staan bij ons altijd warm. We kunnen u dan gelijk een rondleiding geven.

Stage

Ook een uitdagende stage hebben waarbij je niet alleen hoeft te vegen en te mesten, maar ook echt iets kunt leren? Wij bieden onze stagaires alle ruimte om zich te ontwikkelen in hun eigen interesse veld en stellen hiervoor deskundige begeleiding en tijd ter beschikking.

Wij zijn Aequor gecertificeerd voor niveau 3/4 in richting dierhouderij/paardesport. Om zeker te weten dat B-AK ook goed gekeurd is voor jouw opleiding, zie www.aequor.nl (zoek naar bedrijfsnummer 222829).

Wij verwachten van onze stagaires het volgende:B-AK Aequor

- flexibel
- gevoel voor dieren
- vooruitstrevend en meedenkend
- zelfstandigheid

Spreekt dit je aan, stuur dan een mail naar Annemieke Kolle (ak@b-ak.nl).

Vermeld hier in ieder geval in:

- je school
- opleiding
- jaar
- niveau
- motivatie.