top home Over B-AK Aan/doorrijden en uitbrengen Gedragsproblemen accomodatie Zadelmak maken Hoden socialisatie Aanbevelingen Contact
aankoop bemiddeling

De aan- en verkoop van een paard is niet altijd even gemakkelijk. Wij kunnen u hier - zowel bij aankoop als verkoop - op een waardevolle wijze ter zijde staan.

Aankoop

Het juiste paard vinden is zowel belangrijk als ook (vaak) lastig. Verborgen gebreken, verleden, karakter en de verkopende partij spelen allemaal een rol. In dit opzicht misschien niet eens zo verschillend als de aanschaf van een tweedehands auto. Iemand aan uw zijde die paarden met een professioneel en doorgrondend blik bekijkt en onderzoekt, maakt de kans dat uw aankoop een succes is beduidend groter.

Indien u één (of meerdere mogelijke) paard(en) op het oog heeft, kunnen we meegaan om de paarden te bekijken. We kunnen kijken of het paard:

1) qua karakter bij u past,
2) of de aanleg/capaciteiten van het paard bij de prijs en/of uw ambities passen
3) of er mogelijk (verborgen) gebreken aanwezig zijn.

Als alternatief kunt u ook aangeven wat voor paard u zoekt. Wij gaan dan op zoek naar een paard voor u. Vervolgens gaan we samen naar een paard (of meerdere) kijken.

Om objectief en onafhankelijk te blijven, onderhandelen we niet over prijs en nemen we ook geen fees/commisies aan van de verkopende partijen. We behartigen alleen uw belangen.

Verkoop

We zijn geen handelsstal (geen in-verkoop van paarden). Wel kunnen we u helpen bij de verkoop van uw paard

Uw paard komt dan bij ons op stal te staan. Wij trainen vervolgens het paard en zullen:

1) het paard op een professioneel manier voorrijden
2) het verkoopgesprek voeren waarbij we een duidelijk beeld van uw paard kunnen verwoorden
3) de prijsafhandeling doen